WEB TV ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ 45η Εκπομπή : ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-: “Ασφαλές Διαδίκτυο: Προστατεύοντας τις Οικογένειες μας.”

WEB TV ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ
45η Εκπομπή : ΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-: “Ασφαλές Διαδίκτυο: Προστατεύοντας τις Οικογένειες μας.” ΤΕΤΑΡΤΗ 31.01.24. Ώρα 21:45
Ο Γεώργιος Δ. Καρατάσιος Μαθηματικός-π. Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας συνομιλεί με: την κ. Βίκυ Φλέσσα κλασσική Φιλόλογο, Νομικό και Δημοσιογράφο, την κ. Σοφία Χατζηγεωργιάδου, Σύμβουλο Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Θεσσαλονίκης και Πρέσβειρα του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, τον κ.Απόστολο Παρασκευά, Σύμβουλο Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και συνιδρυτή του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου Ασφάλεια στο Διαδίκτυο και τον κ. Βάιο Νταφούλη Δντή της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής Του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Το διαδίκτυο σήμερα είναι μια νέα πραγματικότητα για αυτό και υπάρχει ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικών.
Το καλύτερο λογισμικό για ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι η σχέση των γονιών με τα παιδιά τους ..
Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους, διοργανώνοντας εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως. Με την έναρξη της εκπομπής θα παίξουμε ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων για τα 50 χρόνια κατοχής στην Κύπρο . ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Βίκυ Φλέσσα , Σοφία Χατζηγεωργιάδου , Apostolos Paraskevas , Vaios Dafoulis .

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=6599