Χαιρετισμός Συμβούλου Εκπαίδευσης 2023

Αγαπητές/-οί συνάδελφοι καλημέρα

Θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή σχολική χρονιά με υγεία και συνεργασία προκειμένου να συνεχίσουμε μαζί το δημιουργικό σας έργο.

Ως εκπαιδευτικός της τάξης σε Ελλάδα και εξωτερικό (Φινλανδία-Σουηδία) καθώς και τις δυο θητείες ως Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου,  κατανοώ τις δυσκολίες του έργου σας,  αλλά και πόσο σημαντικό είναι  η συνεργασία μεταξύ μας, προκειμένου να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την εκπαίδευση των μαθητών/τριων μας.

Σαν Σύμβουλος Εκπαίδευσης θέλω να συνεχίσω το δημιουργικό έργο που υλοποιώ εδώ και δέκα χρόνια με την υλοποίηση προγραμμάτων (π.χ τοπικής ιστορίας)  αλλά και του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου Ασφάλεια στο Διαδίκτυο (https://isecurenet.sch.gr/portal/  ) μέσω των οποίων θα ήθελα να αναδείξω τη σημαντική δουλειά που κάνετε στα σχολεία σας με τους μαθητές/τριες σας.

Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα μου (https://aparaske.sites.sch.gr/  ) αλλά και σύντομα θα περάσω από τα σχολεία σας για να γνωριστούμε από κοντά.

Να είστε καλά

 

  Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης

 

Δρ. Απόστολος Παρασκευάς

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=6465