Επιμόρφωση εκπαιδευτικών της Πέμπτης (Ε΄) τάξης των Δημοτικών Σχολείων Δήμου Βόλβης στο αντίστοιχο νέο βιβλίο Μαθηματικών

Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα,

Σας ενημερώνω ότι θα υλοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευτικούς Π.Ε. 70 που διδάσκουν στην Πέμπτη (Ε΄) τάξη των σχολείων ευθύνης μου, σχετικά με το νέο βιβλίο μαθηματικών.

Η επιμορφωτική συνάντηση θα υλοποιηθεί στο:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,
Τηλ: 2394051218
τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 8:30-13:30,
για τα σχολεία:

ΔΗΜΟΤΙΚΑ- ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΣΚΟΥ, ΓΕΡΑΚΑΡΟΥΣ, ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ, ΚΟΛΧΙΚΟΥ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ, ΟΣΣΑΣ, ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΟΥ, ΣΟΧΟΥ και ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ.
ΔΣ Αρέθουσας, ΔΣ Ασπροβάλτας, ΔΣ Μικρής Βόλβης, ΔΣ Απολλωνίας, ΔΣ Νέας Μαδύτου, ΔΣ Νέων Βρασνών, ΔΣ 1ο Παραλίας Σταυρού, 2ο ΔΣ Παραλίας Σταυρού, ΔΣ Προφήτη- Εγνατίας

Την επιμόρφωση θα υλοποιήσουν οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Π.Ε. 70 Κα Τοκμακίδου Ελπίδα, Κος Παπαδόπουλος Πάρης και Απόστολος Παρασκευάς.
Με ευθύνη των διευθυντών/τριών των σχολείων σας παρακαλώ να ενημερωθούν έγκαιρα οι συνάδελφοι, και θα διευκολυνθεί η συμμετοχή τους, με τρόπο που δεν θα θίγεται η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων τη συγκεκριμένη ημέρα. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. Η μετακίνηση των εκπαιδευτικών θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου

Παρασκευάς Απόστολος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
1. ΔΣ Αρέθουσας
2. ΔΣ Ασπροβάλτας
3. ΔΣ Μικρής Βόλβης
4. ΔΣ Απολλωνίας
5. ΔΣ Νέας Μαδύτου
6. ΔΣ Νέων Βρασνών
7. ΔΣ 1ο Παραλίας Σταυρού
8. 2ο ΔΣ Παραλίας Σταυρού
9. ΔΣ Προφήτη- Εγνατίας

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=4654