ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Αγαπητοί Διευθυντές και Προϊστάμενοι των Δημοτικών Σχολείων της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής,

παρακαλώ όπως ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς των σχολικών σας μονάδων για τις επιμορφωτικές συναντήσεις οι οποίες υπόκεινται σε καθεστώς αδειοδότησης (Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας) και υποχρεωτικής συμμετοχής (βάσει του άρθρου 14,  παρ. 2 και 4 του  ΠΔ. 201 και Ν. 1566/85,  αρ. 55,  παρ. 1,  εδ. στ):

 

1) Οι επιμορφωτικές συναντήσεις για τους εκπαιδευτικούς των:

 

Β? τάξεων θα υλοποιηθεί στις 23/11/2015, στο ΔΣ Αρναίας και ώρα 12.00-14.00

 

και για τους εκπαιδευτικούς των

 

Γ? τάξεων στις 1/12/2015 στο ΔΣ Αρναίας και ώρα 12.00-14.00

 

Οι δυο επιμορφωτικές συναντήσεις έχουν θέμα («Υποστήριξη μαθημάτων των Β? και Γ? τάξεων μέσω της αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου- Φωτόδενδρο».  Οι επιμορφώσεις  θα είναι εργαστήρια βιωματικού τύπου και θα συμμετέχει σαν επιμορφωτής ο εκπαιδευτικός του ΔΣ Μ. Παναγιάς και επιμορφωτής Β επιπέδου Γιάννης Κίκας.

 

2)  Στις 24 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 12.00-14.00, στο ΔΣ Αρναίας καλούνται οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι των Σχολικών μονάδων της 3ης ΠΕ Χαλκιδικής ή ένας μόνιμος εκπαιδευτικός από κάθε Σχολείο σε περίπτωση που αδυνατεί ο Διευθυντής να συμμετέχει, προκειμένου να υλοποιηθεί η επιμορφωτική συνάντηση με θέμα ” Εμπλουτισμός και συντήρηση Σχολικών Ιστοσελίδων και Blog». Στη συνάντηση θα συμμετέχει σαν επιμορφωτής ο ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χαλκιδικής Στεφανίδης Βασίλης.

 

3) Στις 18 Νοεμβρίου και 25 Νοεμβρίου θα υλοποιηθούν τα σεμινάρια με την ομάδα των αρχαιολόγων στο ΚΠΕ Αρναίας και ώρα 12.00-14.00 στα πλαίσια του προγράμματος εκπαιδευτικής αξιοποίησης αρχαιοτήτων…..

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν πάρει το ψηφιακό υλικό να έχουν μαζί τους ένα κενό USB.

 

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι όπως προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών καθώς και να προβούν στις απαραίτητες αλλαγές στο ωρολόγιο πρόγραμμα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών τους μονάδων.

 

Με μέριμνα των Διευθυντών και Προϊσταμένων να λάβουν γνώση του παρόντος εγγράφου όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολικών τους μονάδων ενυπόγραφα.

 

Απόστολος Παρασκευάς

Σχολικός Σύμβουλος

3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Χαλκιδικής

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://aparaske.sites.sch.gr/?p=2710